در این مقطع تحصیلی، فارغ التحصیلان کاردانی رشته معماری که به ادامه تحصیل علاقه مند هستند و مایلند در مقطع کارشناسی در دانشگاه، به تحصیل ادامه دهند لازم است تا در آزمون کاردانی به کارشناسی این رشته شرکت کنند. با توجه به نياز گسترده كشور به معماران آموزش ديده، درصد دانشجویان و فارغ التحصیلان در مقطع کارشناسی ناپیوسته روز به روز در حال افزایش است.
در زیر به یکسری نکات که برای موفقیت شما در آزمون کارشناسی ناپیوسته معماری لازم است، اشاره می کنیم. شما داوطلب عزیز هم اگر سوالی در زمینه کنکور و درس، یا حتی در زمینه شغلی خود داشتید با ما در میان بگذارید تا در صورت دانستن پاسخ آن به شما کمک کنیم:
1- منابع کنکور کاردانی به کارشناسی به دو بخش دروس عمومی و تخصصی تقسیم می شود: سوالات عمومی که شامل اندیشه اسلامی، ادبیات فارسی، زبان خارجی، ریاضی و هندسه می باشد که هر درس شامل 20 سوال است. سوالات تخصصی به دو بخش فن ساختمان و مبانی نظری معماری تقسیم می شوند که هر کدام به ترتیب 50 و 30 سوال را به خود اختصاص می دهند. فن ساختمان شامل دروس عناصر و جزئیات ساختمان، ایستایی، شناخت مواد و مصالح، تنظیم شرایط محیطی، متره و برآورد و ترسیمات فنی می باشد. همچنین مبانی نظری و تئوری معماری نیز شامل دروس مبانی نظری معماری، تاریخ معماری و پرسپکتیو می باشد.
2- با توجه به مشخص نبودن منابع کنکور و فراوانی کتاب ها در هر درس، به شما پیشنهاد داده می شود که همزمان برای یک درس چند منبع را با هم نخوانید زیرا اینکار باعث سردرگمی شما می شود. یک منبع را انتخاب کرده و بعد از مطالعه کامل آن، منبع دیگر را شروع کنید. در صورتی که مطلبی را خوب متوجه نشدید آن وقت به سراغ منبع دیگری بروید. همچنین برای شناسایی منابع و کتاب های مهمتر، سراغ پاسخ سوالات کنکور سالهای قبل بروید و با توجه به پاسخ آنها که از کدام کتاب جواب داده شده اند، منابع مهم را بشناسید. همچنین لازم به ذکر است که انتشارات چهارخونه در کتاب مجموعه سوالات طبقه بندی شده کنکور معماری در قسمت پاسخ به سوالات کنکور، نام منابع و کتاب هایی که از آنها سوال طراحی شده است را آورده تا شما داوطلب عزیز به راحتی منابع مهم را با توجه به فراوانی طرح سوال از آن، تشخیص دهید.
3- نکته دیگری که لازم است به آن اشاره کنیم این است که سعی کنید تمام دروس را با هم جلو ببرید، به این صورت که در تمام دروس به یک حد مطلوب رسیده باشید. برای مثال اشتباه بعضی از داوطلبان این است که چند درس را انتخاب می کنند و فقط آنها را مطالعه می کنند و از باقی دروس می مانند. برای مثال در دروس فن ساختمان به وضعیت عالی می رسند اما در دروس مبانی نظری به دلیل نگذاشتن وقت و رها کردن آن در حد صفر می باشند و این اصلا کار درستی نیست. پس با برنامه ریزی درست و اصولی، تمام دروس را با هم بخوانید و هیچ درسی را در وضعیت نامطلوب قرار ندهید.
از چه زمانی تست زدن را شروع کنیم؟
سعی کنید از همان ابتدا در برنامه خود، زمانی را برای تست زنی قرار دهید. این کار باعث می شود علاوه بر آشنایی با شیوه طراحی سوالات کنکور، مدیریت زمان را نیز فرابگیرید و آن را تقویت کنید تا در روز کنکور دچار کمبود وقت نشوید.
یادداشت برداری را چه زمانی انجام دهیم؟
در حین خواندن، اگر به یک مطلب مهم و کلیدی برخورد کردید آن را یا همانجا در کتاب کنار مطلب مورد نظر و یا در دفتری جدا که برای یادداشت برداری گذاشته اید، بنویسید. اینکار باعث می شود آن نکته بهتر در ذهن شما بماند و همچنین در زمان خود نیز صرفه جویی کرده اید.
اشتراک در
وارد شدن
0 نظرات
تازهترین
ارسال دیدگاه(نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.)