در این پایه شما دانش آموزان اگر مشکل یا سوالی در رشته تون احساس می کنید باید در درس کارآموزی، آنها را برطرف کنید و مهارتتون را در این زمینه بالا ببرید چون در آخرین پایه هنرستان هستید و باید در این مقطع تمام تلاشتون رو بکنید. در زیر به موارد و نکاتی که به درد رشته تون میخوره اشاره میکنیم:
1- برای موفقیت در این رشته لازم است که نرم افزارهای موجود در این رشته را یاد بگیرید. نرم افزارهایی مثل:اتوکد، کتیا که یک نرم افزار برای طراحی قطعات استفاده می شود و یا نرم افزار Solid Work که برای طراحی سه بعدی قطعات مکانیکی کاربرد دارد.
2- با توجه به تکنولوژی و سرعت تغییرات سیستم ها و دستگاه های موجود در این رشته و به روز شدن آنها، نیاز است که یک هنرجو و یا متخصص در این زمینه با رفتن به دوره های آموزشی یا مطالعه کتاب هایی که جدید منتشر می شوند خود را به روز کند.
3- دروس تخصصی که در پایه دوازدهم رشته ماشین ابزار می گذرانید شامل: تولید قطعات به روش تراشکاری و سی ان سی، پروژه ساخت، دانش فنی تخصصی و کارآموزی می باشد.
نرم افزار کتیا دارای چه ویژگی هایی است و در این رشته چه کاربردی دارد؟
کتیا یک نرم افزار طراحی قطعات می باشد که نرم افزاری تخصصی برای رشته های مکانیک می باشد. کتیا یک نرم افزار پیشرفته در زمینه مدلسازی، طراحی، نقشه کشی و ساخت بوده که کارآیی آن بسیار بالا می باشد.
دروس عمومی که برای کنکور نیاز است بخوانیم کدامند و ضرایب آنها به چه نحوی می باشد؟
زبان و ادبیات فارسی، زبان عربی، معارف، زبان انگلیسی، ریاضی، فیزیک و شیمی می باشد که ضرایب آنها به ترتیب 2، 1، 1.5، 1، 4، 2، 2 می باشد.
اشتراک در
وارد شدن
0 نظرات
تازهترین
ارسال دیدگاه(نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.)