به دلیل اینکه شما دانش آموزان عزیز تازه وارد این رشته شده اید لذا ما به یکسری از نکاتی که برای موفقیت بیشتر و بهتر به شما کمک می کند را اشاره میکنیم:
1- دانش آموزان رشته ماشین ابزار با طریقه شکل دادن به قطعات فلزی یا غیر آن آشنا می شوند که این کار می تواند به کمک دستگاه هایی نظیر تراش و فرز و ... انجام شوند که روش کار کردن با این دستگاه ها هم به هنرجو آموزش داده می شود.
2- این رشته در مقطع کاردانی و همچنین کارشناسی به دو گرایش قالب سازی و ماشین ابزار تقسیم می شود و در مقاطع بالاتر به گرایش های سیستم های تولید صنعتی، شکل دهی فلزات و مکاترونیک تقسیم می شود.
3- دروس تخصصی که در پایه دهم رشته ماشین ابزار می گذرانید شامل: تولید به روش تغییر فرم دستی و ماشینی، تولید به روش مونتاژ کاری، دانش فنی پایه و نقشه کشی فنی رایانه ای می باشد.
در چه زمینه های شغلی می توانیم در آینده مشغول به کار شویم؟
برای مثال مشغول شدن در کارگاه های تراشکاری، فرز کاری، چرخ دنده تراشی، ابزار تیزکنی و یا سرپرستی این گونه کارگاه ها، اپراتوری ماشین های مختلف یا فرم تراشی و...
برای موفق شدن در این رشته باید نرم افزارهایی که در این رشته وجود دارند را یاد بگیریم؟
بله اگر می خواهید در این رشته موفق شوید و به راحتی مشغول به کار شوید، لازم است کار با دستگاه ها و ماشین های صنعتی مورد نیاز این رشته و همچنین نرم افزارهای آن را فرابگیرید.
اشتراک در
وارد شدن
0 نظرات
تازهترین
ارسال دیدگاه(نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.)