در ابتدا یکسری نکاتی را که به شما در یادگیری و فهم آسانتر این رشته کمک می کند اشاره میکنیم:
1- در این رشته برای موفق شدن باید فردی صبور باشید زیرا ممکن است گاهی به دلیل فشار بالای کاری به صورت فشرده کار کنید، پس باید فردی خونسرد بوده و نسبت به حرفه تون با تعهد و فداکار باشید و آن را با علاقه انجام دهید.
2- در این مقطع شما در کارگاه هایی مانند کارگاه مقدماتی مکانیک، کارگاه سیم کشی، کارگاه الکترونیک مقدماتی و آزمایشگاه اندازه گیری الکتریکی شرکت می کنید که شرایطی را برای شما به وجود می آورند که به صورت عملی و کاربردی دروسی را که تئوری فرا گرفته اید، یاد بگیرید.
3- در این پایه شما دروس تخصصی مثل طراحی و نصب تاسیسات حفاظتی و ساختمانهای هوشمند و کابل کشی و سیم پیچی ماشین های الکتریکی را آموزش می بینید که از دروس اصلی و مهم این رشته محسوب می شوند.
چه زیر رشته هایی در رشته مهندسی برق وجود دارد و یه توضیحی راجب به آنها بدهید؟
مهمترین گرایش های مهندسی برق شامل: قدرت، کنترل، الکترونیک و مخابرات است. برق قدرت شامل هر چیزی میشه که با برق AC کار می کند. برق کنترل قطعات یا سیستم هایی رو پوشش می ده که کنترلی هستند. برق الکترونیک در زمینه ساخت قطعات الکترونیکی و استفاده این قطعات در مدار کار می کند. برق مخابرات روی انتقال داده از وسیله ای به وسیله ی دیگر کار می کند.
داشتن مدرک فوق لیسانس در استخدام برای این رشته چه فایده هایی دارد؟
داشتن فوق لیسانس برای پیدا کردن کار خیلی کاربردی ندارد ولی برای شرکت هایی که مدیر تحقیقاتی نیاز داشته باشند خب مسلما از افراد با مدرک فوق لیسانس و دکترا استفاده می کنند.
اشتراک در
وارد شدن
0 نظرات
تازهترین
ارسال دیدگاه(نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.)