مصاحبه با رتبه 8 کنکور رشته الکتروتکنیک
«جناب آقای علی جعفری»
آقای علی جعفری هرستانی متولد سال 1379 از استان اصفهان هستند که در کنکور فنی حرفه ای 98 رشته الکتروتکنیک توانستند رتبه 8 کنکور را بدست بیاورند. در این بخش مصاحبه ای با ایشون انجام دادیم که شاید برای دوستانی که می خواهند در کنکور فنی حرفه ای 99 شرکت کنند جالب باشد.
بخشی از مصاحبه با جناب آقای علی جعفری
جناب آقای جعفری ضمن عرض تبریک خدمت شما و آرزوی موفقیت های روز افزون برای شما از شما خواهش می کنیم در خصوص موفقیت خود در کنکور فنی حرفه ای 98 لطفا تجربیات خود را در اختیار دوستان خود قرار دهید تا انشاالله در کنکور فنی حرفه ای 99 نیز شاهد چنین موفقیت هایی باشیم.
آقای جعفری لطفا بفرمایید میزان مطالعه شما چقدر بوده است؟
من از همون اول سال تحصیلی دوازدهم درس خواندن برای کنکور را شروع کردم و سعی کردم با برنامه ریزی پیش برم. بیشتر روی دروس تخصصی تمرکز داشتم و سعی کردم اونها رو با دقت بیشتری بخونم و تسلط خودم رو بالا ببرم به این ترتیب که پایان سال تحصیلی توانستم تمامی دروس را مجددا مرور کنم به این صورت تا روز کنکور توانستم چند بار دروس رو مرور کنم و به این ترتیب کاملا به دروس مسلط شدم.
برنامه ریزی شما برای مطالعه چگونه بوده است؟
اصلی ترین موضوعی که باید در این قسمت به آن اشاره کنم اینه که هر صفحه ای که در کتاب ها نوشته می شود باید قصد و منظور خود را به صورت واضح به دانش آموز برساند و دانش آموز بتواند به راحتی منظور نویسنده را بفهمد چون رشته الکتروتکنیک بسیار رشته مشکلی هستش. برنامه ریزی برای مطالعه من به صورتی بود که هیچ وقت از مطاله و درس جدا نبودم و همیشه در روز یه زمانی را برای درس خوندن در نظر می گرفتم و در منزل سعی کرده بودم یک جایی که راحت هستم و آرامش دارم و ساکت و آروم هست رو انتخاب کنم و همیشه مطالعاتم را اونجا انجام میدادم و همیشه در حال تلاش کردن بودم.
چه درس هایی را بیشتر مورد بررسی و مطالعه قرار دادید؟
من سعی کردم روی تمامی دروس تسلط داشته باشم ولی دروس تخصصی رو بیشتر مطالعه می کردم مخصوصا دروس کارگاهی را و سعی می کردم کامل و جامع اونها رو یاد بگیرم.
از دروس عمومی کدام درس را مورد بررسی و مطالعه قرار دادید؟
از دروس عمومی درس های دینی و ادبیات رو مطالعه کردم و بیشتر وقت گذاشتم و پشت هر درسی تست آن درس را هم میزدم. به همین ترتیب توانستم در کنکور عمومی را 68% بزنم چون تقریبا روی دروس عمومی مسلط بودم.
آقای جعفری شما علت موفقیت خود را چه می دانید؟
من علت موفقت خود را اول از همه توکل به خدا میدونم و بعد تلاش و برنامه ریزی و پشتکار خودم. چون من سر کلاس همیشه سعی می کردم کاملا درس ها رو خوب گوش کنم و به خوبی متوجه مفهوم درس شوم و هر قسمتی را که متوجه نمیشدم همیشه از معلم خود کمک می گرفتم.
شما چطور با کتاب های چهارخونه آشنا شدید؟
کتاب های چهارخونه را یکی از دوستان خوبم به من معرفی کرد که از ایشون بسیار ممنونم. زمانی که با کتاب های چهارخونه آشنا شدم و کتاب ها رو بررسی کردم هم کتاب های تخصصی بسیار خوب بود و هم کتاب های عمومی. مخصوصا سوالات مربوط به ریاضی. و اینکه سوالات چهارخونه خیلی به کنکور نزیک بود مخصوصا عمومی، فیزیک، ریاضی ، شیمی و در کل می توانم بگویم که کتاب های چهارخونه بسیار خوب بود و به سوالات کنکور بسیار نزدیک بود. می توانیم بگویم موفقیت خود را مدیون کتاب های انتشارات چهارخونه می باشم که بسیار در این زمینه به من کمک کرد.
جناب آقای جعفری توصیه شما به سایر کنکوری ها چیست؟
پیشنهاد من به بقیه دوستانی که قرار است کنکور 99 را شرکت کنند این است که اول درس های تخصصی رو خوب بخونند و اگر موضوعی و یا درسی یا مبحثی برایشان به درستی جا نیفتاده و خوب متوجه آن نمی شوند حتما بپرسند و کاملا مسلط شوند و همیشه سعی کنند تا چیزی را به درستی یاد نگرفتند از آن دست برندارند. و اینکه برنامه ریزی و پشتکار رو فراموش نکنند.
برای همه دوستانم آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم در کنکور سال 99 بسیار موفق باشند.
آموزش نکته به نکته دروس کنکور عمومی و پایه
سوالات چهارگزینه ای الکتروتکنیک
سوالات چهارگزینه ای عمومی و پایه
دوستان عزیز برای مشاهده کلیه کارنامه های سایر رشته ها لطفا کلیک فرمایید.
دوستان عزیز در صورتی که سوالی از جناب آقای علی جفعری دارید لطفا در زیر این برگه سوال خود را مطرح کنید ایشون در اولین فرصت پاسخگوی شما دوستان می باشند.
برچسب ها
سلام
ساعت مطالعه مهم نیست،اصل یادگیری شماس.هروقت که یک صفحه را یادگرفتید و وقتی متوجه شدید که ناشر چه مطلبی را میخواسته منتقل کنه،شما فهمیدید.
سعی شما براین باشه که مبحث گنگی را به جای نذارین. برای مثال من کتاب رله های قابل برنامه ریزی را به خاطر اینکه کمی فکر میخواست، ممکن بود صفحه ای را نیم ساعت وقت بذارم و کنار کتاب نکته هاشا بنویسم.
اگه سوال داشتید تلگرام @ali8reza79 درخدمتم
سلام
ساعت مطالعه مهم نیست،اصل یادگیری شماس.هروقت که یک صفحه را یادگرفتید و وقتی متوجه شدید که ناشر چه مطلبی را میخواسته منتقل کنه،شما فهمیدید.
سعی شما براین باشه که مبحث گنگی را به جای نذارین. برای مثال من کتاب رله های قابل برنامه ریزی را به خاطر اینکه کمی فکر میخواست، ممکن بود صفحه ای را نیم ساعت وقت بذارم و کنار کتاب نکته هاشا بنویسم.
اگه سوال داشتید تلگرام @ali8reza79 درخدمتم
لطف کنید بگید ک ساعت مطالعتون از اول؟تا نزدیک ب کنکور چقدر بوده و اینکه مباحث اختصاصی رو چطور مطالعه و چند تست میزدید؟