فیلم آموزشی حیطه اختصاصی آزمون استخدامی آموزش پرورش
نام استاد:مجید ذاکر
کارشناس ارشد معماری – کارشناس ارشد Social Works از دانشگاه فلیندرز استرالیا – مشاور تحصیلی ارشد از انجمن مشاوران
در این ویدئو به صورت کلی با دورۀ حیطه اختصاصی آشنا می شوید و محتوای دروس روانشناسی تربیتی (پرورشی)؛ روشها و فنون تدریس؛ سنجش و ارزشیابی تحصیلی، و اسناد و قوانین بالادستی آموزش و پرورش توضیح داده میشوند.
این قسمت به مفاهیم اساسی در حوزۀ روانشناسی تربیتی اختصاص دارد و تعاریفی همچون؛ یادگیری، آموزش، تدریس و غیره مورد بررسی قرار گرفتهاند.
- پژوهش چیست و انواع آن کدام است و طی چه مراحلی انجام میشود؟ به این سوالها پاسخ دادهایم. چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- تدریس نظریۀ رشد شناختی پیاژه و مراحل رشد در این نظریه
- ادامۀ مراحل رشد شناختی پیاژه، مفهوم هوش و تفکر در این نظریه و کاربردهای این نظریه را مورد بحث قرار دادهایم. سپس انتقادهای مطرح شده را بررسی و نوپیاژهایها را معرفی کردهایم.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- لِو ویگوتسکی و نظریۀ رشد شناختی او موضوع این قسمت از درس است. اصول و مبانی نظریۀ ویگوتسکی و کاربردهای این نظریه در این ویدئو تدریس شده است.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- نظریۀ برونر و مراحل شناختی در این دیدگاه و کاربردهای نظریۀ برونر در این ویدئو تدریس شده است.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- نظریههای یادگیری رفتاری در این ویدئو تشریح شده است. سه نظریۀ مطرح در این درس مربوط به 1) پاولف؛ 2) ثرندایک و 3) اسکینر هستند که در این قسمت تدریس شدهاند.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- نظریۀ گشتالت، از مجموعه نظریات یادگیری شناختی مورد بررسی قرار گرفته است.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- نظریۀ یادگیری شناختی آزوبل موضوع این ویدئو است و مفاهیم آن توضیح داده شدهاند.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- نظریۀ یادگیری شناختی بندورا، مفاهیم آن، فرایندهای یادگیری و عاملیت انسانی و همچنین کاربردهای آموزشی آن توضیح داده شده است.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- قسمت اول نظریه سه مرحلهای خبرپردازی، موضوع این ویدئو است و حافظههای حسی، کوتاه مدت و دراز مدت تشریح شدهاند.
- ادامۀ انواع حافظۀ درازمدت، نظریههای سطوح پردازش، رمز دوگانه، توزیع موازی و پیوندگرایی در این ویدئو مورد بحث قرار گرفتهاند. در انتها نظریات سازندهگرایی در یادگیری توضیح داده شدهاند.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- مفهوم انگیزش، رویکردهای مختلف به انگیزش، نظریات مختلف در مورد انگیزش و کاربرد آنها در این ویدئو تدریس شدهاند.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- سبکهای یادگیری (همگرا، واگرا، جذب کننده و انطباق یابنده) موضوع این درس هستند و نظریات مختلف در این حوزهها مورد بررسی قرار گرفتهاند.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- سبکهای تفکر و قسمت اول راهبردهای یادگیری و مطالعه (شناخت و فراشناخت) از موضوعات این ویدئو هستند.
- ادامۀ راهبردهای یادگیری و مطالعه (شناخت و فراشناخت) در این قسمت تدریس شده است.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
-نظریههای هوش (یگانه، چندگانه، گلیفورد، استرنبرگ و گاردنر)، مفهوم هوشبهر، تعریف و انواع تفکر و مفهومسازی در این ویدئو تدریس شدهاند.
- حل مسئله، کشف راهحل و آموزش آن موضوع این درس است.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
تفکر انتقادی و آفرینندگی مباحث این ویدئو هستند.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- فصول 10، 4، 3، 2 کتاب مسئولیت و سازندگی نوشتۀ علی صفایی حائری مورد بحث قرار گرفته است.چندین نمونه تست مربوط به این درس تشریح شده است.
- مفاهیم و تعاریف اولیه درس روشها و فنون تدریس، و همچنین انواع یادگیریهای رفتاری در این ویدئو آموزش داده شدهاند.
انواع یادگیری شناختی – اجتماعی (شناختی، مشاهدهای و گشتالت) موضوع این قسمت هستند.
سازندهگرایی در یادگیری، عوامل مؤثر در یادگیری و سبکهای یادگیری در این ویدئو آموزش داده شدهاند. چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- در این ویدئو چند مفهوم اولیه و سپس مکاتب و دیدگاههایی در مورد تدریس توضیح داده شدهاند.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- موضوع این ویدئو مفهوم ارتباط، روشها و انواع آن، کاربرد و موانع ارتباط در تدریس است. همچنین موضوعاتی در مورد رفتارهای نامطلوب در کلاس درس مورد بحث قرار گرفته است.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- سبکهای ادارۀ کلاس و بخش اول از روشها و اصول تغییر رفتار در این قسمت تدریس شده است.
- ادامۀ روشها و اصول تغییر رفتارچندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- فرایند برنامهریزی آموزشی و تعیین اهداف آموزشی موضوع این ویدئو هستند.
- اهداف آموزشی بلوم و اهداف رفتاری در این قسمت توضیح داده شدهاند.
- آموزش و مراحل آن در این قسمت مورد بحث قرار گرفتهاند.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- الگوهای نگارش طرح درس در این ویدئو توضیح داده شدهاند.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- در این قسمت الگوهای تدریس بخصوص طبقهبندی جویس آموزش داده شده است.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است
- قسمت اول از روشهای تدریس (یادسپاری، سخنرانی، نمایش علمی و تدریس تلفیقی)
- قسمت دوم از روشهای تدریس (پرسش و پاسخ، ایفای نقش، بحث گروهی، یادگیری مشارکتی و بدیعه پردازی)
- قسمت سوم از روشهای تدریس (گردش علمی، آزمایشگاهی، اکتشافی، کاوشگری و واحدمحور)
- قسمت چهارم از روشهای تدریس (ساختگرا و انفرادی)چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
- کلاسهای چندپایه به عنوان یکی از راهکارهای عملی برای توسعۀ آموزش در مناطق کم جمعیت و دورافتاده مورد بررسی قرار گرفته است. این بخش بر اساس دورههای ابتدایی تنظیم شده، البته تماشا و مطالعۀ آن به داوطلبان دورههای متوسطه نیز توصیه میشود.
- در این ویدئو مفاهیم اولیه مانند؛ اندازهگیری، آزمون، سنجش و ... توضیح داده شده است.
- مقیاس اندازهگیری، مقیاسهای پیوسته و گسسته، انواع اندازهگیری و ابزارهای آن از مباحث این ویدئو هستند.
- ارزشیابی بر اساس معیار و ملاک و همینطور ارزشیابی سیپ توضیح داده شده است و مراحل انجام ارزشیابی آموزشی تدریس شده است.چندین تست از آزمونهای استخدامی سالهای گذشته مربوط به این درس تشریح شده است.
در این بخش از دوره به انواع آزمونها (کتبی) پرداختهایم و در انتها چند تست از آزمون های سالهای گذشته را بررسی کردهایم.
انواع ارزشیابی؛ سنجش عملکردی (قسمت اول)
انواع ارزشیابی؛ سنجش عملکردی (قسمت دوم)
انواع ارزشیابی؛ سنجش کارپوشه (پورتفولیو)
انواع ارزشیابی؛ سنجش مشاهدهای
اانواع ارزشیابی؛ سنجش رفتاری
انواع ارزشیابی؛ سنجش عاطفی؛ و در انتها چند تست از آزمون های سالهای گذشته را بررسی کردهایم.
در این قسمت، مفاهیم و انواع روایی و پایایی آزمونها توضیح داده شدهاند.
در این ویدئو بخش اول از مبحث ارزشیابی توصیفی تدریس شده است.
ارتباط متقابل ارزشيابي توصيفي با عناصر برنامۀ درسی (بخش دوم).
در این قسمت ساختار و محتوای سیاستهای کلی ایجاد تحول در آموزش و پرورش به عنوان یک سند بالادستی توضیح داده شده است.
در این قسمت ساختار و محتوای سیاستهای کلی ایجاد تحول در آموزش و پرورش به عنوان یک سند بالادستی توضیح داده شده است.
بیانۀ ارزشها، بیانیۀ مأموریت، چشم انداز، هدفها و راهبردهای کلان از موضوعات این ویدئو هستند.
هدفهای عملیاتی و راهکارها – بخش اول
هدفهای عملیاتی و راهکارها – بخش دوم
آیین نامه اجرایی مدارس – قسمت اول
آیین نامه اجرایی مدارس – قسمت دوم
آیین نامه اجرایی مدارس – قسمت سوم
آیین نامه اجرایی مدارس – قسمت چهارم
1روانشناسی رشد و اختلالات قسمت
2روانشناسی رشد و اختلالات قسمت
سلام من فقط 4 تا ویدیو آیین نامه اجرایی مدارس رو میخواستم
درس روانشناسی رشد اضافه نمیشه؟
سلام وقتتون بخیر
pdf درس روانشناسی رشد رو به صورت رایگان داخل سایت گذاشتیم میتونید استفاده بفرمایید.
سلام ی مبحث جدید برای آزمون سال ۱۴۰۳ اضاف شده ک تو این فیلما نیست .اگر اضاف بشه خیلی خوب میشه
سلام روزتون بخیر
توی سایت در قسمت ازمون استخدامی فایل pdf درس روانشناسی رشد و اختالالت یادگیری به صورت رایگان در اختیار شما عزیزان قرار داده شده است
علی وهمه چی تموم.دست مریزاد.فقط تست بیشتر آخرکار کنید