فیلم آموزشی
آزمون استخدامی
مصاحبه با رتبه های برتر کنکور الکتروتکنیک
فیلم های آماده فروش هنرستان
فیلم آموزشی
کارنامه قبول شدگان
پیک آخر
آثار برگزیده هنرجویان
گالری تصاویر
معرفی هنرستان ها
معرفی دانشگاه ها
گالری تصاویر
فیلم آموزشی

مطالب برگزیده

پرسش های متداول برق

در این مقطع تحصیلی، فارغ التحصیلان کاردانی رشته برق که به ادامه تحصیل علاقه مند هستند و مایلند در مقطع کارشناسی در دانشگاه، به تحصیل ادامه دهند لازم است تا در آزمون کاردانی به کارشناسی این رشته شرکت کنند. با توجه به پیشرفت تکنولوژی و رشد روزافزون علوم مرتبط با برق، درصد دانشجویان و فارغ التحصیلان در مقطع کارشناسی ناپیوسته روز به روز در حال افزایش است.

در زیر به یکسری نکات که برای موفقیت شما در آزمون کارشناسی ناپیوسته برق لازم است، اشاره می کنیم. شما داوطلب عزیز هم اگر سوالی در زمینه کنکور و درس، یا حتی در زمینه شغلی خود داشتید با ما در میان بگذارید تا در صورت دانستن پاسخ آن به شما کمک کنیم:

پرسش های متداول برق
پرسش های متداول برق
پرسش های متداول برق
پرسش های متداول برق

1- منابع کنکور کاردانی به کارشناسی به دو بخش دروس عمومی و تخصصی تقسیم می شود: سوالات عمومی که شامل اندیشه اسلامی، ادبیات فارسی، زبان خارجی می باشد که هر درس شامل 20 سوال است. سوالات تخصصی نیز به 8 درس تقسیم می شوند که شامل: 1. ریاضی، 2. فیزیک الکتریسیته و مغناطیس، 3. مدارهای الکتریکی، 4. الکترونیک، 5. ماشین های الکتریکی، 6. ابزار دقیق، 7. مدار منطقی (دیجیتال)، 8. مدارهای فرمان و سیم پیچی می باشند که ضرایب آنها برای هر گرایش متفاوت است.

2- گرایش های رشته برق در مقطع کارشناسی به چهار قسمت، الکترونیک، قدرت، کنترل، مخابرات تقسیم می شوند. رشته برق مخابرات خود به چهار گرایش تقسیم می شود که شامل: گرایش مخابرات مترو، گرایش شبکه انتقال و توزیع، گرایش ارتباطات و فناوری اطلاعات و گرایش برق مترو می باشد که این گرایش برق مترو تنها در دانشگاه آزاد پذیرش دارد.

3- با توجه به مشخص نبودن منابع کنکور و فراوانی کتاب ها در هر درس، به شما پیشنهاد داده می شود که همزمان برای یک درس چند منبع را با هم نخوانید زیرا اینکار باعث سردرگمی شما می شود. یک منبع را انتخاب کرده و بعد از مطالعه کامل آن، منبع دیگر را شروع کنید. در صورتی که مطلبی را خوب متوجه نشدید آن وقت به سراغ منبع دیگری بروید. 

4- نکته دیگری که لازم است به آن اشاره کنیم این است که سعی کنید تمام دروس را با هم جلو ببرید، به این صورت که در تمام دروس به یک حد مطلوب رسیده باشید. برای مثال اشتباه بعضی از داوطلبان این است که چند درس را انتخاب می کنند و فقط آنها را مطالعه می کنند و از باقی دروس می مانند. برای مثال در دروس تخصصی رشته خود به وضعیت عالی می رسند اما دروس عمومی را به دلیل اینکه فکر میکنند بقیه داوطلبان هم به سوالات آنها پاسخ نمی دهند، آن را رها کرده و این دروس را سفید می گذارند. این اصلا کار درستی نیست. پس با برنامه ریزی درست و اصولی، تمام دروس را با هم بخوانید و هیچ درسی را در وضعیت نامطلوب قرار ندهید.

برخی از سوالات متداول شما:

اگر در یکی از درس های دروس اختصاصی مشکل داشته باشیم می توانیم آن را اصلا در کنکور جواب ندیم و بقیه زمان مطالعه خود را بر روی دروس دیگر بگذاریم؟

به شما پیشنهاد داده می شود که اصلا این کار را انجام ندهید، اگر مشکلی در درسی دارید از آن فرار نکنید. یا به کلاس بروید و یا با مطالعه کتاب های آموزش دروس تلاش کنید که مشکلات درسی خود را برطرف کنید. اگر زمان بگذارید و تلاش کنید حتما پیشرفت می کنید. با نخواندن یک درس آن راسفید می گذارید ولی اگر سعی کنید و حتی بتوانید به یک تست از آن درس اختصاصی که ضرایب آنها معمولا بالا است پاسخ دهید، حتما رتبه شما خیلی در کنکور تغییر می کند...

ضرایب دروس اختصاصی برای گرایش الکترونیک به چه صورت است؟

در گرایش الکترونیک به این صورت می باشد: ریاضی ضریب 3، فیزیک الکتریسیته و مغناطیس ضریب 2، مدارهای الکتریکی ضریب 3، الکترونیک ضریب 4، ماشین های الکتریکی ضریب 2، ابزار دقیق ضریب 0، مدار منطقی ضریب 3، مدارهای فرمان و سیم پیچی ضریب 0.

اگر سوالی در نحوه مطالعه، برنامه ریزی، شیوه پاسخگویی به سوالات کنکور و یا هر سوالی که در زمینه درسی دارین، می تونین از ما بپرسین. 

موفقیت شما آرزوی ماست

نظرات

ارسال دیدگاه(نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.)

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها