در این پایه شما دانش آموزان اگر مشکل یا سوالی در رشته تون احساس می کنید باید در درس کارآموزی، آنها را برطرف کنید و مهارتتون را در این زمینه بالا ببرید چون در آخرین پایه هنرستان هستید و باید در این مقطع تمام تلاشتون رو بکنید. در زیر به موارد و نکاتی که به درد رشته تون میخوره اشاره میکنیم:
1- برای اینکه در آینده بتوانید یک مربی موفق در مهدکودکی که در آن فعالیت می کنید، بشوید، باید مهارت های ارتباطی و مشارکتی خود را تقویت کنید. به این صورت که علاوه بر برقراری ارتباط موثر و مطلوب با کودکان، با مدیر و دیگر کارکنان و به خصوص والدین بچه ها ارتباط خوبی برقرار کنید.
2- همواره به روز باشید. با توجه به تکنولوژی و سرعت بالای تغییرات در نحوه آموزش، نگه داری و تربیت کودک، لازم است که همواره مطالعه داشته باشید و از شیوه های جدید و موثرتر در تربیت کودک استفاده نمائید.
3- دروس تخصصی که در پایه دوازدهم رشته تربیت کودک می گذرانید شامل: مدیریت خانواده و سبک زندگی، اخلاق حرفه ای، پرورش مهارت های شناختی و خلاق کودک، پرورش مهارت های عاطفی و اجتماعی کودک، دانش فنی تخصصی و کارآموزی می باشد.
ویژگی های شخصیتی یک مربی کودک باید به چه صورتی باشد؟
باید صبور، مهربان، باگذشت و فداکار، دلسوز، با وجدان، مسئولیت پذیر و با روابط اجتماعی بالا باشد.
آیا لازم است که در پایان دوره هنرستان، بیماری های کودک را کاملا تشخیص داد و مانند یک دکتر عمل کرد؟
خیر شما در پایان دوره، باید بتوانید بیماری های شایعی که در بین کودکان است را بشناسید و سعی در کنترل و پیشگیری کودک از این آسیب ها و بیماری ها شوید. نه اینکه آن را درمان کنید. درمان بیماری و تشخیص درست بر عهده پزشک کودک می باشد.
اشتراک در
وارد شدن
0 نظرات
تازهترین
ارسال دیدگاه(نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.)