فیلم آموزشی
آزمون استخدامی
مصاحبه با رتبه های برتر کنکور الکتروتکنیک
فیلم های آماده فروش هنرستان
فیلم آموزشی
کارنامه قبول شدگان
پیک آخر
آثار برگزیده هنرجویان
گالری تصاویر
معرفی هنرستان ها
معرفی دانشگاه ها
گالری تصاویر
فیلم آموزشی

مطالب برگزیده

سوالات کنکور هنرستان

پرسش های متداول پایه هفتم

دانش آموزان عزیز می تونید با داشتن یک برنامه ریزی درست و مناسب، علاوه بر انجام به موقع و بهتر کارها، آرامش را در درون خود ایجاد کنید، اعتماد به نفس خودتان را افزایش دهید، علاقه و انگیزه به درس خواندن و مطالعه را در خود تقویت کنید و از استرس و اضطراب در شب امتحان راحت شوید. حالا اکثر دانش آموزان از نتایج خوبی که برنامه ریزی بهشون میده آگاه هستن، ولی روش و نحوه درست برنامه ریزی را نمی دانند یا فکر می کنند روش برنامه ریزی که انجام می دهند کاملا درست است اما در حقیقت چنین نیست و از برنامه ریزی و درس خوندن دلسرد می شوند. در زیر به یکسری نکات برای داشتن یک برنامه ریزی خوب اشاره می کنیم:

پرسش های متداول پایه هفتم
پرسش های متداول پایه هفتم
پرسش های متداول پایه هفتم

1- هر فردی با دیگری تفاوت دارد، این تفاوت می تواند از شرایط و امکانات و نحوه و عادت های مطالعه باشد تا بهره ی هوشی. پس هر شخص باید برای خود یک برنامه داشته باشد و از پیروی کردن از برنامه دیگری خودداری کند.

 

2- در برنامه ریزی درسی، حتما بین زمان های درس خوندن، فاصله ایجاد کنید و به یک استراحت کوتاه و خوردن تنقلات مفید بپردازید. این کار باعث افزایش بازدهی می شود.

 

3- به ترتیب مطالعه دروس توجه کنید. مثلا از مطالعه دو درس اختصاصی پشت سر هم، و یا خوندن دو درسی که کمی در آن مشکل دارید پشت هم، پرهیز نمائید. این کار باعث خستگی و فرسودگی ذهنی شما می شود و میزان یادگیری را کاهش می دهد.

 

4- در آخر برنامه ریزی که برای هر روز انجام می دهید، یک زمان کوتاه را برای دوره کردن و مرور مطالب مطالعه شده در آن روز اختصاص دهید. این کار باعث تثبیت و ماندگاری طولانی مطالب در حافظه می شود.

 

5- می توانید برای نوشتن یک برنامه ریزی مناسب و خوب از یک شخصی که در این زمینه تخصص دارد و همچنین با روحیات شما آشنا است و به عادات و نحوه مطالعه تون آگاهه، کمک بگیرید.

برخی از سوالات متداول بچه ها:

در شب امتحان با وجود مطالعه و داشتن آمادگی لازم، دچار استرس و اضطراب می شوم. چگونه آن را کنترل کنم؟

این سوال تقریبا مشکل خیلی از دانش آموزان عزیز است که با وجود اینکه از نظر مطالعه مشکلی نداشته اند و آمادگی لازم برای امتحان را به دست آورده اند، اما دچار استرس می شوند. در شب امتحان باید سعی شود از مطالعه جدی برای امتحان خودداری شود، زیرا شب امتحان زمان مرور و یادآوری آموخته های قبلی است و اگر غیر این باشد اضطراب به شما وارد می کند. همچنین بهتر است در شب امتحان از رفت و آمد به مکان های شلوغ و پرصدا مثل مهمانی رفتن خودداری شود. سعی کنید که شب زودتر به خواب بروید تا در روز امتحان، سرحال باشید. به طور کلی روز قبل کارهایی که به شما آرامش می دهند را در برنامه خود قرار دهید و از کارهای پرتنش دوری نمائید.

من معمولا تا قبل از شروع امتحان هیچگونه استرس و نگرانی ندارم، اما به محض شروع آزمون دچار تشویش و اضطراب می شوم!!

بعضی از دانش آموزان هم متفاوت با سوال قبلی هستند: یعنی با شروع امتحان این حالت ها به سراغشون میاد برای همین در این مواقع باید از تکنیک (وقفه ی آزمون) استفاده کنند. یعنی برای چند دقیقه از پاسخ دادن به سوالات دست بکشید و  پاهاتون را کف زمین گذاشته و ستون فقرات خود را کاملا عمودی و صاف نگه دارید.نفس عمیقی بکشید، چند ثانیه نگه دارید و بعد با آرامی بیرون دهید. این کار را تا سه مرتبه تکرار کنید. 

شما هم اگر سوالی در نحوه مطالعه، شیوه پاسخگویی به سوالات امتحانی و یا هر سوالی که در زمینه درسی دارین، می تونین از ما بپرسین. 

موفقیت شما آرزوی ماست

نظرات

ارسال دیدگاه(نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.)

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها