فیلم آموزشی
آزمون استخدامی
مصاحبه با رتبه های برتر کنکور الکتروتکنیک
فیلم های آماده فروش هنرستان
فیلم آموزشی
کارنامه قبول شدگان
پیک آخر
آثار برگزیده هنرجویان
گالری تصاویر
معرفی هنرستان ها
معرفی دانشگاه ها
گالری تصاویر
فیلم آموزشی

مطالب برگزیده

سوالات کنکور هنرستان

پرسش های متداول پایه هشتم

اغلب دانش آموزان با وجود مطالعه و داشتن آمادگی لازم برای حضور در جلسه امتحان، به دلیل وجود عدم اعتماد به نفس یا پایین بودن اعتماد به خود در امتحانات موفق نمی شوند، برای همین در ابتدا به یکسری نکات برای افزایش اعتماد به نفس اشاره میکنیم تا دانش آموزان عزیز با بهره گیری از آنها بتوانند در آزمون ها و امتحان های خود موفق شوند:

پرسش های متداول پایه هشتم
پرسش های متداول پایه هشتم
پرسش های متداول پایه هشتم

1- برای رشد و افزایش اعتماد به نفستون، واقع بینانه عمل کنید. برای مثال اگر در درسی نمره شما 12 شده است، از خود انتظار نداشته باشین که در امتحان بعدی نمره شما 20 شود. همین که شما تلاشتون رو بکنید و یک مقدار نسبت به دفعه قبل پیشرفت داشته باشید کافی است و باید از خودتون راضی باشید.

 

2- با خودتون عهد و پیمانی نبندید که نتونید به آن عمل کنید،مثلا یک برنامه ریزی غیر قابل انعطاف بنویسید که اگر نتوانستید به آن عمل کنید، دلسرد شوید.

 

3- نباید دائما به شکست های قبلی خود فکر کنید و مدام خود را سرزنش کنید، اینکار جز پایین آوردن اعتماد به خود هیچ سودی ندارد. به جای آن موفقیت های گذشته خود را به یاد آورید و آنها را تحلیل کنید و علت های موفقیت خود را شناسایی کنید.

 

4- افکار منفی که مدام به سراغ شما می آیند را تغییر دهید و به جای آن از افکار و رویاهای مثبت استفاده کنید. اگر در این زمینه مشکل دارید، از یک مشاوره خوب کمک بگیرید.

 

5- هر چه به توانایی های خود کمتر اعتماد داشته باشد، انگیزه شما کاهش می یابد و در نتیجه اعتماد به نفستون کم می شود. توانایی های خود را بشناسید و مدام به خود یادآوری کنید که چقدر توانایی دارید، اینکار باعث افزایش اعتماد به خود می شود.

برخی از سوالات متداول بچه ها:

با اینکه چندبار یک قسمت را میخونم اما در حافظه ام باقی نمی مونه و خیلی زود فراموش میکنم به خصوص برای حفظ کردن فرمولها و معنی لغات درس عربی و زبان انگلیسی. لطفا راهنمایی کنید.

یکسری روشهایی برای اینکه مطالب در ذهن و حافظه ماندگاری بیشتری داشته باشند عبارتند از: 1- روش تقطیع: در این روش شما اجزای عبارتی را که می‌خواین حفظ کنین به قطعات کوچک تبدیل میکنید مثل شماره تلفن 61 53 34 88 که با 4 قطعه کردن راحت‌تر حفظ می‌شود. 2- روش سازماندهی و مرتب کردن: در این روش شما اجزای مرتبط را با هم در یک طبقه قرار می‌دین و بین طبقات ارتباط برقرار می‌کنین تا یادگیری بهتر انجام شود. 3- تصویرسازی ذهنی: در این روش مطالبی که می خواین حفظ کنین را با یک تصویر در ذهن خود ارتباط می دهید و بهتر در ذهن باقی می ماند. 4- استفاده از کارت های مرور: با این روش در هر جایی که باشین می تونین مرور درس ها را داشته باشین.

چگونه برای امتحان مطالعه کنم و نحوه مطالعه و آمادگی برای امتحان با پرسش کلاسی متفاوت است؟

برای آمادگی و مطالعه درسی برای امتحان کتبی می توانید اصول زیر را رعایت کنید تا موفق شوید: 1- می تونید خودتون رو جای دبیر بگذارید و ببینید چه سوالاتی می تواند برای امتحان مناسب باشد، آنها راپیدا کنید و پاسخ دهید. 2- سوالات سختی را که قبلا نتونستید حل کنید مشخص کنید تا بعدا آنها را یا از معلم یا همکلاسیتون بپرسین. 3- سعی کنید برای شروع مطالعه، ابتدا یادداشت هایی که سر کلاس از آموزش های معلم نوشته اید را بخوانید. 4- مطالبی که براتون دشوار و سخته را به قسمتهای ساده تر، کوچکتر و خلاصه تقسیم کنید. و...

شما هم اگر سوالی در نحوه مطالعه، شیوه پاسخگویی به سوالات امتحانی و یا هر سوالی که در زمینه درسی دارین، می تونین از ما بپرسین. 

موفقیت شما آرزوی ماست

نظرات

ارسال دیدگاه(نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.)

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها